11.11.2016: Inatsisartut søger en sekretær til Formanden snarest muligt


Grønlands Parlament Inatsisartut søger en handlekraftig sekretær til parlamentsformanden.

Til tiltrædelse snarest ønskes en person med vilje og lyst til at arbejde med politiske opgaver i et spændende og meget afvekslende miljø.

 

Dine arbejdsopgaver:

  • Bistå med at svare på mundtlige og skriftlige henvendelser
  • Tilrettelæggelse og deltagelse i parlamentsformandens møder og rejser
  • Bistand med tilrettelæggelse og afvikling af møder i Formandskabet
  • Bistand med tilrettelæggelse og afviklingen af formandens opgaver under samlingerne
  • Varetage kalenderfunktionen for formanden med aftaler både internt og eksternt
  • Forberedelser af uddeling af fortjenstmedaljer
  • Forberedelser af formandens repræsentative opgaver

 

Der må påregnes en del rejseaktiviteter samt tilhørende forberedelse af repræsentative opgaver

 

Kvalifikationer

Der er med stillingen forbundet en bred kontakt med mange mennesker. Det er derfor vigtigt at du har veludviklede koordineringsevner og vilje til at strukturer, er udadvendt og er god til at kommunikere i såvel skrift som tale.

 

Det forventes at stillingen besættes af en person der er proaktiv og som har høj professionalisme. Du skal kunne lide – eller i det mindste kunne leve med – lange arbejdsdage også i weekenderne.

 

Det er vigtigt, at du kan og tør løfte ansvaret for varetagelsen af dine daglige arbejdsopgaver. En høj grad af selvstændighed og engagement in opgaveløsningen er derfor vigtig. Som udgangspunkt søges der i bred forstand ansøgere med administrativ erfaring fra det offentlige.

 

Du skal samtidig være i stand til at samarbejde med alle afdelingerne i Inatsisartuts administration. Det er derfor nødvendigt at du er i stand til at overskue både faglige og politiske problemstillinger. Det forventes at du har en relevant uddannelse og et indgående kendskab til vort land og vore samfundsforhold herunder det politiske system. Det vil være en væsentlig fordel at har kompetencer indenfor fremmedsprog særligt engelsk.

 

Løn og ansættelsesvilkår

Der er 40 timers arbejdsuge. Løn og ansættelsesforhold vil være efter overenskomst mellem bureau for Inatsisartut og den relevante faglige organisation med tilhørende ministersekretærtillæg. Der kan anvises bolig til stillingen, for hvilken der betales efter gældende regler. Der må dog på grund af boligsituationen i Nuuk påregnes en kortere periode med indkvartering i vakantbolig, inden der kan anvises varig bolig. Der gives ret til tiltrædelsesrejse og bohaveflytning i henhold til gældende overenskomst.

 

Yderligere information

Seneste ansøgningsfrist er fredag den 11. november 2016 og ansøgning sendes til email inatsisartut@inatsisartut.gl

 

For yderligere information om stillingen kan kontaktes Generalsekretær Ellen Kolby Chemnitz på tlf +299 48 43 03 og email ekc@ina.gl eller sekretariatschef Elly Hauge Pedersen på tlf +299 55 33 53 og email ehp@ina.gl.